Werken en leren combineren bij het Tech College?

Er is veel werk in de techniek. Dus wil jij direct aan de slag maar ook een diploma halen? Dat kan! Kies de bbl-opleiding die jou aanspreekt, zoek een passende baan en word specialist in jouw vakgebied.

In een bbl-opleiding leer je vooral door 'te doen'. Je gaat vier dagen per week werken bij een erkend leerbedrijf en je komt een dag per week naar school. Op de website stagemarkt kun je alle erkende leerbedrijven vinden en per opleidingsrichting de beschikbare leerwerkplekken.

100% baangarantie!
Via onze samenwerkingspartner OBM Midden Nederland werk en leer je in de praktijk. Hierdoor ben je tijdens en na je opleiding verzekerd van een baan in de metaaltechniek. Lees meer

Meer weten? Kom dan eens langs bij onze open avond of open dag!

Student Henri

Volg je passie en bepaal je eigen koers

"Op de Praktijkschool ben ik via een kennis aan een stageplek gekomen in de scheepsbouw. Hier maakte ik onderdelen voor zeeschepen en raakte ik enthousiast voor lassen." 

Werken en leren combineren
Op dinsdagmiddag/avond volgt Henri nu via OBM Midden Nederland op het Tech College in Nieuwegein zijn opleiding in de metaal. Hij werkt 5 dagen bij Van Dijk-Inpijn in Arkel, specialist op het gebied van metaalbewerking. 

Niet klaar met leren
Henri volgt extra lastrainingen. Daarnaast gaat hij ook nog 1 avond per week naar de Vrije Universiteit voor Engelse les om zich voor te bereiden op niveau 4, de opleiding die hij in september gaat starten. En hierna is een hbo opleiding niet uitgesloten, geeft Henri aan.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: