Snel je diploma of naar het hbo bij Tech College

Voor studenten die een 'gewone' mbo-opleiding op niveau 4 bij het Tech College niet snel genoeg vinden, bieden wij sprintopleidingen aan. Met deze opleiding haal je in twee tot drie jaar een volwaardig mbo 4-diploma. Je kunt dus in no time aan het werk of direct door naar het hbo. Ga je doorstuderen, dan krijg je je ook een aantal vrijstellingen bij het vervolgtraject op het hbo.

Aanbod versnelde opleidingen

Bekijk het aanbod versnelde opleidingen bij het Tech College.

Toelatingseisen versnelde opleidingen

Voor het volgen van een versnelde opleiding gelden aanvullende toelatingseisen. We verwachten tenslotte extra veel van je. De eisen zijn per opleiding en situatie verschillend. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen of jij in aanmerking komt.

Met je mbo-diploma naar het hbo

Met dit diploma kun je goed doorstromen naar het hbo zoals:

  • hbo Werktuigbouwkunde
  • hbo Bedrijfskunde en management
  • AOT, EDI en Business engineering
  • hbo Elektrotechniek
  • Technische natuurkunde

Niveau 4-opleidingen

Je kunt beroepsopleidingen volgen op vier niveaus. Op het hoogste niveau, niveau 4, biedt het Tech College je veel keus zowel bol als bbl. Bij een bol-opleiding zit je op school en loop je verschillende stages in de beroepspraktijk. Doe je een bbl-opleiding, dan werk je bij een erkend leerbedrijf en volg je lessen op school. Daarnaast kennen we speciale sprintopleidingen (versnelde opleidingen) waardoor je sneller je diploma haalt en eventueel naar het hbo doorkunt. Bekijk ook de film op Youtube.

bol-opleidingen

Bekijk de niveau 4 bol-opleidingen bij het Tech College.

bbl-opleidingen

Bekijk de niveau 4 bbl-opleidingen bij het Tech College.