Stage- en leerbedrijven van Tech College

Het Tech College heeft goede contacten met het bedrijfsleven. Op deze pagina stellen een aantal bedrijven zich voor. Bij deze bedrijven lopen studenten van ons stage of hebben er een leerwerkplek. Wil jij weten of een van deze bedrijven jouw toekomstige werkgever kan zijn? Bekijk dan de (video)presentaties.

Terberg Totaal Installaties

Met meer dan 70 jaar ervaring en een uitgebreid aanbod van disciplines kan Terberg Totaal Installaties oplossingen bieden voor ieder installatie-vraagstuk. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1947 hanteren wij daarvoor een helder uitgangspunt: de eindgebruiker is leidend, niet de techniek.

Terberg Totaal Installaties | Betrokken, betrouwbaar en vooruitstrevend

J&B Grijpers

J&B Grijpers B.V. is een internationaal opererend bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en reviseren van hydraulische, twee of vierdraads overslag en baggergrijpers. Het bedrijf is in 1945 begonnen met de bouw en revisie van overslag en baggergrijpers. Vooral de poliepgrijpers, die werden ingezet bij de Deltawerken.  Een knowhow van meer dan 70 jaar. Dit resulteert in een perfect uitgebalanceerd product voor alle stortgoederen.

www.jb-grijpers.nl

JB Grijpers

Radiair

Jonge mensen die het vak willen leren, krijgen bij Radiair alle kans. Wij hebben een eigen interne praktijkopleiding waar we, in samenwerking met erkende onderwijsinstituten, aankomend monteurs het vak leren. Radiair heeft één leermeester in de werktuigbouw en één in de elektrotechniek.

https://www.radiair.nl

Radiair logo

Ecolab

Ecolab werkt samen met klanten in meer dan 40 sectoren om de bedrijfsefficiëntie, veiligheid, duurzaamheid, productkwaliteit en gasttevredenheid te waarborgen.

https://nl-nl.ecolab.com

Ecolab klein

ITEQ

ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering, industrial design, ontwikkeling, re-engineering, prototyping en productiegereed maken van onderdelen. Tevens stellen wij machines en apparaten samen.

https://iteqengineering.nl

Iteq logo

Elektro Internationaal

Zoek jij een leuke baan of stage in de elektrotechniek? Kan jij goed omgaan met weerstand en wil jij jouw carrière in een stroom-versnelling brengen? Elektro Internationaal in Woerden is al sinds 1979 één van meest vooraanstaande specialisten op het gebied van paneelbouw en besturingstechniek. En al 40 jaar succesvol in de branche. 

https://www.ei-woerden.nl

elektro internationaal logo

Terberg

Terberg Techniek is een onderdeel van de Terberg Group en richt zich specifiek op het werkgebied van voertuigmodificatie, mining, speciale projecten, service en schadeherstel. Terberg Techniek is gespecialiseerd in klantgerichte voertuigoplossingen en -aanpassingen. Daarbij staat dienstbaarheid hoog in het vaandel, het luisteren naar de klant is prioriteit nummer één. Nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken ons streven. Onze producten worden wereldwijd ingezet door onze klanten.

https://www.terbergspecialvehicles.com

logo Terberg Benschop

BAM

BAM staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van bouwen. Dankzij onze brede kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen en werken toegankelijk voor iedereen. Samenwerken is wat ons drijft en ons succesvol maakt.

https://www.bam.com/nl/

Bam logo

Bilfinger

Bilfinger SE is een Europees bedrijf gespecialiseerd in civiele en industriële bouw, engineering en diensten gevestigd in Mannheim, Duitsland.

https://www.bilfinger.com

Logo Bilfinger

Hoppenbrouwers Techniek

Waar de één alleen een nieuwe installatie ziet, kijken wij verder naar de meerwaarde van die installatie. Voor onze klanten én maatschappij. Dat zorgt ervoor dat onze bevlogen teams iedere dag alles op alles zetten om projecten tot in de perfectie te realiseren. Het is onze passie voor ons vak die techniek doet: leven.

https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl

logo Hoppenbrouwers

Verweij Elektrotechniek

Verweij werkt aan projecten in verschillende branches. Daarom beschikken we over veel prachtige voorbeelden. Of we projecten hebben gedaan in jouw branche? Neem een kijkje bij de projecten óf bel, dan komen we bij je langs.

www.veu.nl

logo Verweij

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: