Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Tech College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Voorzitter Urgenda
22 augustus 2019
ROC Midden Nederland
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

Energietransitie opschalen en opschieten

Tech Campus opent schooljaar met aandacht voor duurzaamheid door voorzitter Urgenda

Afbeelding

leermeester metaal
13 juli 2019
ROC Midden Nederland
Tech College

RIF project leidt tot excellent onderwijs op de Tech Campus ROC Midden Nederland

De Tech Campus van ROC Midden Nederland deed in 2014 een subsidieaanvraag bij het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF), voor de ontwikkeling van een technologieroute. Het plan omvatte een zestal pijlers om het techniekonderwijs, in het bijzonder het metaalonderwijs, in de regio Utrecht een impuls te geven. Het resultaat van de inspanningen is groot. De metaal- en mechatronica opleidingen van Tech College ontvingen van de onderwijsinspecties onlangs zelfs het hoogste predicaat “Goed”. Deze waardering wordt onderschreven door het bedrijfsleven en de studenten.

Afbeelding

Tessa de Jong won de 2e prijs in de richting Word op het NK Office
12 juni 2019
Business & Administration College
Tech College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Studenten ROC Midden Nederland in de prijzen bij NK Office

Op 7 juni zijn studenten van ROC Midden Nederland voor de derde keer op rij in de prijzen gevallen tijdens het Nederlands Kampioenschap Office. Als onderdeel van het Excellentieprogramma Microsoft Office Specialist (MOS) deden zes studenten van ROC Midden Nederland mee aan het NK. Tessa de Jong en Arthur Nieuwendijk wonnen de 2e en 3e prijs binnen hun leeftijdscategorie.

Afbeelding

waterstof raceteam roc in actie
8 april 2019
ICT College
Tech College
Automotive College

Waterstofraceteams Tech Campus presteren op Horizon Grand Prix 2019

Afgelopen vrijdag raceten studenten van de Tech Campus op de NK Waterstof Challenge in Assen en behaalde de 7e plaats op de Horizon Grand Prix 2019. Zes uur lang hebben ze gestreden om zoveel mogelijk rondjes te rijden met waterstof aangedreven modelauto’s.

Foto: Roda-fotografie

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: