Human Technology

Ben je creatief en denk je vaak dat een product technisch beter moet kunnen? Verdiep je dan eens in de opleiding Human Technology. Tijdens de opleiding maak je producten gebruiksvriendelijker. Je onderzoekt producten, beoordeelt of ze gebruiksvriendelijker kunnen en gaat op zoek naar een oplossing. Zo maak je het leven van anderen een stuk aangenamer. Tijdens de opleiding krijg je technische vakken, maar ook marketing, informatietechnologie, kwaliteitszorg, projectmanagement en leer je onderzoek doen.

Studenten denken mee over de bedrijven van de toekomst

Dit schooljaar startte het Tech College in Amersfoort met de opleiding Human Technology. Een opleiding op het snijvlak van technologie, creativiteit, marktonderzoek en consumentengedrag. Bijzonder aan deze opleiding is dat er tegelijkertijd gestart is met het ‘Learning Lab’, een plek waar het bedrijfsleven wordt betrokken bij de vormgeving van het onderwijs. De studenten gaan zich samen met het bedrijfsleven bezig houden met de vraag: zijn bedrijven klaar voor de toekomst en hoe sluit het huidige onderwijs hierop aan? 

Aan de slag met zorgtechnologie

"Door dit soort projecten ben ik deze opleiding gaan doen!" Studenten Human Technology zijn 14 november enthousiast gestart met hun project in de Living Lab bij Hart van Vathorst. De komende weken gaan ze voor vier zorgvragers een appartement vol zorgtechnologie inrichten. De doelgroep onderzoeken, plannen maken en ook echt uitvoeren. Dat wordt een interessante periode! Lees meer

Human Tech

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: