Kijkje bij het Tech College

Bij het Tech College in Nieuwegein en Amersfoort vind je goed uitgeruste lokalen en techlabs om jouw skills het beste te ontwikkelen. 

BIM-lokaal

Een groep studenten van het Tech College in Amersfoort startte in november met een bijzonder BIM-programma. De 12 studenten maakten voor een deel van het gebouw op de Campus van ROC Midden Nederland op de Disketteweg een renovatieplan. Zij presenteerden hun plan aan een aantal afgevaardigden uit het bedrijfsleven en de directie van ROC Midden Nederland.

De 12 studenten werkten de afgelopen maanden keihard én in hun eigen tijd aan het BIM-plan van de locatie. BIM is een werkmethodiek waarbij in een “3D Bouw Informatie Model (BIM)” integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Het bedrijfsleven had een grote rol in het samenstellen van het traject. Ze gaven lesinput en dachten mee.
Tijdens de presentatie lieten de studenten aan de hand van tekeningen en begrijpbare uitleg de aanwezigen zien hoe de huidige situatie is en hoe zij de nieuwe situatie zouden vormgeven. Dit deden zij om de directie van ROC MN te overtuigen om ook daadwerkelijk te werken met de ideeën van de studenten.

BIM Lokaal op het Tech College in Amersfoort

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: