Aanmeldformulier VIP-rondleiding - Tech College Nieuwegein

Twijfel je nog over je studiekeuze? Heb je nog vragen over een opleiding, leerweg of niveau? Wil je werken en leren combineren? Weten of een route mbo-hbo beter bij jou past dan via de havo? Stel je laatste vragen aan onze voorlichter, docent of student. Kijk rond op de leslocatie. Weet je het daarna zeker? Meld je dan meteen aan voor jouw opleiding op de Tech Campus. Wij leiden je op voor de toekomst. 

Tijdens het VIP-bezoek Tech Campus rollen wij de rode loper voor je uit. We maken het mogelijk om dit uur live kennis te maken met een aantal van onze studenten, docenten en voorlichters. Ze nemen je mee voor een kijkje op de locatie en laten je zien in welke (praktijk)lokalen je straks les krijgt en werkt aan mooie projecten. Na afloop helpen we je bij je digitale aanmelding en ontvang je een goodie bag.  

Kom je ook? Geef je hieronder snel op! In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is er maar beperkt plek dus kom alleen. Wil je met een vriend/in komen? Dat kan; deze moet zich dan wel zelf opgeven. Tijdens de rondleiding is het dragen van een mondkapje verplicht.

Datum en tijd

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken. ROC Midden Nederland gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: